Cd-opnames met leden van Combo-Concept

KUS ME- Ik ben een prins

Voor de musical ‘Kus me’ geschreven door Jacob de Haan en Don Duijs maken we morgen, zaterdag 10 mei, cd opnames. Deze cd is het geluidsmateriaal dat gebruikt kan worden bij het repeteren van deze musical. Het is een musical bestemd voor basisscholen in combinatie met een jeugd harmonie of fanfare-orkest.

Kinderen van Musical Producties Gelderland zullen de cd gaan inzingen. Een samengesteld orkest olv Joop Boerstoel speelt het in. Daarbij is ook een combo nodig. Hiervoor zijn enkele leden van Combo-Concept benaderd. Morgen staan we paraat om een dag muziek te maken. Mocht u in de buurt van Wehl zijn, graag een beetje stilte ivm de opnames 😉

De cd en gehele musical inclusief bladmuziek voor harmonie (fanfare)-jeugdorkest wordt uitgegeven door Mansarda.