Maar Gerben… Wat dóe je nou eigenlijk?

‘Dus gisteren had je Kietelen?’ Maar wat is KieZ dan? Doe je dát in de Steengroeve? Zeker mevraagtekent Winterswijks Muziektheater? Die hebben toch toen die wedstrijd gewonnen in Arnhem? Of was dat met MPG? En al deze clubs begeleid je met Combo Concept? En als je daar dan zang bij wilt is dat met The New Voices? En dat komt allemaal samen bij ‘De Lach-dag‘? Vanuit Muzketier is dat dan he? En als je een grotere band wilt doe je dat met Soulmade? En soms kom je met alleen dames? En dan heet het Jazzy Women? Hoe hou jij dat zelf eigenlijk uit elkaar? En dit alles regisseert Jasper Korving dan? Maar wat doe je dan met Richard Sprokkereef? En speel je bij Eendracht nou Es-bas of trombone?… Slagwerk!? En vind je het nou niet spannend in zo’n opsomming iemand te vergeten??? En je houdt altijd ruimte voor extra klusjes? Is dit allemaal hobby? En je hebt ook nog een gezin?

Snijd je überhaupt nog wel vlees? ……

Alle bovenstaande vragen en vergissingen of aannames heb ik al eens gehoord. Dit jaar ga ik proberen weer proberen jullie op de hoogte houden van mijn diverse projecten. Het zijn er inderdaad wel wat meer dan 1 maar als je mijn Facebook en twitter én Instagram bij houdt, kom je een eind 🙂 Wat ik ook ga proberen: elke week een blogje over de activiteiten van die week. Daarbij wil ik dan wat achtergrond-info geven over de processen die voor velen onduidelijk zijn, maar waar ik wél vaak vragen over krijg.

Voor nu: een heel fijn 2015 en graag tot ziens!

foto Kiez Ankomm'n

Foto genomen tijdens optreden met KieZ op 04-01-2015 samen met Wim Reussink

(mocht je meteen een antwoord op de vragen hierboven willen: kijk dan hier rond op mijn site.)