Kietelen: nog even…

Volgens Wikipedia:

‘Kietelen of kittelen is het prikkelen van gevoelige stukken huid bij anderen door middel van licht aanraken. De kleine hersenen reageren fel op deze onverwachte impulsen. Een persoon die gekieteld wordt maakt onwillekeurige bewegingen en moet hard lachen, tenzij hij ertegen kan (de (on)gevoeligheid hiervoor verschilt sterk van persoon tot persoon).’

I appreciate zwart-wit

Wij gaan er voor om je te kietelen ónder je huid… Hoe? Met verrassende muziekkeuzes en andere arrangementen dan je kent. Volgordes van stukken die je niet verwacht en die tóch een geheel zijn. Muziek voor jou, door ons.

Muziek om je te raken. Niet alleen entertainment, maar méér dan dat: ook dat is Kietelen voor ons. Voor alle leden zit er een uitdaging in: op muzikaal vlak, op persoonlijk vlak, op vlakken die we niet hadden verwacht. Ook voor jou als publiek zal dat waarschijnlijk zo zijn. Hopelijk raken we wat snaren bij je!

Erwin handen

 

Deze week maken de ‘props’ in orde, het lichtplan (jawel, ook al is het dan een concert) en nemen we de laatste dingen door. Gisteren hebben we laatste repetitiedag gehad en wij zijn er klaar voor. Jij ook?

 

Kaarten: Bestel hier

 

Foto’s Marieke Visser (gemaakt tijdens de laatste repetitie)