Urinetown- De Promo!

Binnenkort staat het Winterswijks Muziektheater met Urinetown op de planken.

Als trotse muzikale leider van dit gezelschap kan ik melden dat ik er zin in heb! Een heerlijk verhaal over ….. tja…….

Regisseur Jasper Korving heeft er een knotsgekke versie van weten te maken. Het wordt hilarisch! (meestal kijk ik een film niet meer als dit gezegd wordt trouwens…) Toch heeft het verhaal ook een diepgang die eigenlijk te erg is om te beseffen. Maar grappig dat het wordt!

De muziek is trouwens óók erg leuk! Grappen en grollen te over, mooi en heel goed koorwerk, prachtige solo’s van oude én nieuwe bekenden 😉 En het orkest zit boven de bühne maar we gebruiken de orkestbak wel.

Hoe dan ook! Deze uitvoering wil je niet missen!

Uitvoering 20-23 November Theater De Storm, Winterswijk

Check hier de promo!  Koop HIER kaarten!