Kietelen

Kruisselbrink Kollektief in Theater De Storm Winterswijk 7 Maart 2015 20.30u Kietelen

Dé plek om te grasduinen… de zolder. En voor je het weet is de avond om. Kleurrijke herinneringen, bijzondere vondsten, prikkelende ideeën en nog even lekker wegdromen. Tijd om dit gevoel te verpakken in een intiem theaterconcert. Gerben Kruisselbrink gaat deze keer voor akoestisch, in kleine setting, met bijzondere instrumenten en met muzikanten met een klik.

Met een kleine band, meerstemmige zang, saxofoonkwartet, bugel, klarinet, fluit en percussie. Je hoort diverse nummers; van heerlijke wegdromers tot funky stuff. En altijd in een eigen(zinnig) jasje. We maken een programma dat je kietelt!

Kruisselbrink Kollectief met medewerking van:
Gerben Kruisselbrink, Leander Grooten, Martijn Kruisselbrink, Erwin Heinen, Emile Laarveld, Ester Esselink, Hanneke Kruisselbrink, Hilde Overbekking, Theo Elzinga, Thijs Musch, Boukje Musch, Joanne Grooten, Sifra Geessink, Rudy Aleven en Miranda Hijink.

Nu al gekieteld worden?
Ga je naar de voorstelling en ben je nieuwsgierig? Stuur dan een mail naar gerbenkruisselbrink@gmail.com. Zo kietelen we jou met tipjes van de sluier.

Kaarten:
Deze kun je bestellen via de site van Theater De Storm

Meer info:
Gerben Kruisselbrink
06-52244920
@gkruisselbrink