Band Meets Choir – Topdag!

300 man koor, Marcel Fisser band, Herma en Belinda

Wat een feest om te mogen doen: 300 man koor in 1 dag bij elkaar krijgen om ‘s avonds op te treden.

Herma en Belinda hadden dit plannetje bedacht, álle voorbereidingen gedaan: liedkeuze, arrangementen maken, Marcel Fisser vragen, partijen instuderen, organiseren etc etc.

En toen mocht ik, op het moment supreme, het stokje overnemen om de boel bij elkaar te smeden. Dat voelde als een eer aan de ene kant. Aan de andere kant wilde ik het gestelde vertrouwen uiteraard niet beschamen.

Werken aan sfeer, aan verbinding, met respect voor iedereen, werken aan muzikaliteit, gekkigheid en saamhorigheid, de brug slaan tussen de profi-band en de honderden koorzangers en koorzangeressen, schakelen met geluid, sparren met Belinda en Herma, overleg met de voice-over en zo er een geheel van maken. Lekker veel, lekker ingewikkeld, lekker lekker!

Volgend jaar weer! 27 februari 2021: schrijf het maar vast in je agenda.