Hoe Kerst?

Promo banner Hoe Kerst

MPG BRENGT DE LEVENDE KERSTSTAL TERUG IN GAANDEREN

Een superleuk project met de cast van MPG en alle andere geledingen van deze club! Compleet met baby, herders, schaap en engelen. Nu zaterdag in Gaanderen. St Martinuskerk van 10:00-17:00.

Meer info:


EN HET GESCHIEDDE IN DIE DAGEN
Jarenlang kende Gaanderen in kersttijd een betoverende traditie; ‘de Levende Kerststal’. Aan de Peppelmansdijk, brandde hoog boven het dak van de boerderij van de familie Schepers een felle ster. Van heinde en verre trokken de mensen naar deze sfeervolle kerstvertelling, met giechelende G-sleuteltjes als engeltjes op de hooizolder, zingende herders op weg naar de stal en…..een ècht baby’tje op een schapenvacht.

MIDDEN IN DE WINTERNACHT
In de Martinuskerk heeft MPG nu een mooie nieuwe locatie gevonden om haar ‘Levende Kerststal’ voort te zetten. Ditmaal onder de noemer ‘Hoe Kerst?!’. Een traditie met eigentijdse invloeden nieuw leven ingeblazen. Een bijzondere benadering van een kerstvertelling; met een groot swingend engelenkoor, blatende (en bijziende) schapen en de 3 wijven uit het Oosten maakt u een rondreis om en door de kerk. En ontdekt ook u het kindje in de kribbe? 

THERE MUST BE AN ANGEL PLAYING WITH MY HEART☃️
Geniet, knus saampjes of met de hele familie van dit warm en feestelijk samenzijn. Met héél véél mooie muziek, liedjes om stil naar te luisteren, maar ook om heerlijk mee te zingen bij een vuurtje. Theater, muziek, mooie verhalen, ontmoetingen, een knutselhoek, warme chocola, kaarslicht en glühwein. De voorbereidingen zijn in volle gang, en het belooft een mooi begin van de kerstdagen te worden. Wij zien u dan ook graag op 23 december in de Martinuskerk!

FELIZ NAVIDAD!
Alle kinderen, spelers, muzikanten en vrijwilligers van MPG wensen u fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.